Badr Hari geeft 200 schapen aan armen in Marokko

marokko
44
23 sep '15
Badr Hari is de afgelopen week veelvuldig in het nieuws gekomen door het proces inzake de mishandeling van Koen Everink.

Vandaag komt Hari echter in het nieuws met een absolute heldenactie. Voor Eid ul-Adha heeft hij tweehonderd schapen weggegeven in Kenitra. Het initiatief is van de Badr Hari Associatie. De stichting zet zich in voor minderbedeelden in Marokko. Niks mooiers dan arme gezinnen verblijden met een schaap tijdens het Offerfeest, zo moest Hari ook gedacht hebben. 

'We gingen eerst naar een weeshuis, waar we vijftien schapen achterlieten en waar we een stel geweldige kinderen ontmoetten die grote plezier beleefden met het achterna zitten van de schapen', laat Hari op Facebook weten. 'Vervolgens hebben we er dertig meer afgezet bij een gevangenis, vijf bij een bejaardenhuis en 150 meer bij een tehuis voor weduwen met kinderen.'

De Marokkaanse kickbokser zegt een ongelooflijke dag te hebben meegemaakt en vond het fantastisch om lachende gezichten te zien. Wat de kickbokser vooral siert is dat hij persoonlijk hielp bij het lossen van de vrachtwagen en de distributie van alle schapen. 'Ik kan niet wachten om te genieten van het Eid-eten in het gezelschap van mijn dierbaren. Gelukkige Eid en moge Allah jullie zegenen', besluit Hari.

© Redactie 2015
marokko
kenitra
badr hari
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?