Ronaldo adviseerde Anwar El Ghazi

marokko
47
25 sep '15
Anwar El Ghazi gaf vrijdagmiddag aan definitief voor het Nederlands elftal te hebben gekozen.

Dit deed de Ajax-vleugelaanvaller vrijwel direct nadat bondscoach Danny Blind hem bij de voorselectie had gehaald. El Ghazi kreeg bij zijn keuze voor Nederland advies van onder meer wereldster Cristiano Ronaldo. "Ik heb er goed over nagedacht en ben er al sinds lange tijd over uit. Mijn ouders, mijn familie, mijn persoonlijke trainer en ook Cristiano Ronaldo adviseerden mij. Ik heb alles in mijn keuze meegenomen", aldus El Ghazi op de officiële website van de Amsterdammers.

Ronaldo El Ghazi vervolgt over zijn advies van Ronaldo: "Het kwam ter sprake met Ronaldo. Hij vroeg hoe ik er voor stond om voor Nederland te kiezen. Hij zei dat als hij mij was, dat hij dan voor Nederland zou kiezen. Ook zei Ronaldo dat ik het wel zelf moest beslissen en dat mensen altijd een mening hebben. Kies je voor Nederland dan zeggen de Marokkanen dat ik geen echte Marokkaan ben, kies je voor Marokko dan zeggen de Nederlanders 'hé, je bent hier toch geboren en getogen, wat is dat nou?'."

"Ik ben hartstikke blij dat ik ben geselecteerd voor de voorselectie. Dat is al een eer. Ik doe mijn uiterste best. Wie weet of ik in de definitieve selectie kom. Ik ga alles geven voor het land, want ik ben hier geboren en getogen", besluit de Ajacied.

© Voetbalprimeur 2015
marokko
oranje
anwar el ghazi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?