Marokkaans hotel uitgeroepen tot beste hotel van Afrika
Het Royal Mansour hotel in Marrakech werd tijdens een prijsuitreiking in Parijs tot beste hotel van Afrika verkozen.
20 October 2015
reizen

De Prix Villégiature 2015 vonden maandag plaats. Een team van 22 journalisten en correspondenten uit vijf continenten moesten hun oordeel vellen. De hotelverkiezingen werden in het Hilton Hotel in Parijs gehouden. De winnaars werden tijdens een geheime stemming gekozen. Naast Royal Mansour streden nog vier andere hotels uit Kenia en Mauritius om de prijs van beste in Afrika. 

Het in 2008 geopende Royal Mansour is een schitterend hotel maar kamers zul je er niet vinden. Gasten krijgen de beschikking over riads van drie verdiepingen en kunnen genieten van traditionele Marokkaanse aspecten en alle westerse luxe. Volgens website Instyle is Royal Mansour het enige hotel in Afrika waar je bovendien kan eten in een Michelin-restaurant. 

De Franse chef-kok Yannick Alleno heeft de leiding over de keuken. Instyle stelt dat je als gast daarom 's avonds heerlijk kan eten in een van de 'ongelofelijke restaurants' van Alleno. Dezelfde bron voegt eraan toe dat Royal Mansour het favoriete hotel van David Beckham is. 

Het is daarom niet zo heel vreemd dat de prijs voor beste in Afrika naar het hotel in Marrakech ging. Afgelopen twee jaar ging de prijs ook al naar een hotel in Marrakech. In 2013 was dat het Selman Hotel en afgelopen jaar het Palais Namaskar.

marokko
reizen
royal mansour
marrakech
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi