Laffe Saudiër meldt scheiding om Marokkaanse vlam via WhatsApp

marokko
27
2 nov '15
Een getrouwde Saudiër besloot van zijn vrouw te scheiden omdat hij verliefd werd op een Marokkaanse vrouw.

De scheiding deelde hij echter mee op een walgelijk laffe manier. Hij besloot zijn vrouw via WhatsApp mede te delen dat het over is. Met zijn opmerkelijke daad heeft hij het nieuws gehaald in het land. Golf Digital News meldt dat de man al weken op zakenreis was maar op de afgesproken dag niet huiswaarts keerde. Zijn liefhebbende vrouw maakte zich ernstige zorgen en probeerde contact te leggen. 

Na enkele pogingen kreeg ze dan eindelijk wat van haar man te horen. In een berichtje liet hij haar weten te willen scheiden. Bovendien moest ze haar spullen pakken en met de kinderen naar haar moeder. Daar moest ze maar gaan wonen van de man. Het bericht volgt na acht jaar huwelijk, het delen van lief en leed en de geboorte van hun drie kinderen. 

Voor de man was het het waard om alles op te geven nadat hij verliefd werd op een Marokkaanse vrouw. De vader van de achtergelaten vrouw belde nog met zijn schoonzoon om te vragen wat er aan de hand is. Hij kreeg de waarheid te horen: namelijk dat hij verliefd was geworden op een ander.

Het is niet bekend of de man nog in eigen land verblijft of in Marokko aan het vertoeven is met zijn nieuwe vlam. In beide landen is hij overigens strafbaar en maakt zich schuldig aan overspel.

© Redactie 2015
marokko
saoedi-arabië
huwelijk
scheiding
whatsapp
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi