Politie toont schokkende beelden meisjesmepper (video)

algemeen
58
12 nov '15
De politie van Utrecht geeft in het programma Bureau Hengeveld beelden vrij van de schokkende mishandeling van een Marokkaans meisje.

Het meisje van slechts veertien jaar werd door een jongen in Leidsche Rijn gemolesteerd. De politie is naarstig op zoek naar de dader van deze laffe aanval. Ook is het zeer geïnteresseerd in wie de 'helden' zijn die eromheen zaten en de boel aanmoedigden. Twee weken geleden liet de politie al foto's zien van de dader. Hij kreeg een week om zich vrijwillig te melden maar liet dat na. 

Daarom heeft de politie bewegende beelden gepubliceerd. Enkele omstanders werden wel gesproken, maar zij beweren de jongen niet te kennen. 

Mishandeling Het meisje, dat van Marokkaanse komaf is, werd afgelopen zomer op zaterdag 4 juli belaagd door een groep van ongeveer veertig jongens. Een aantal van haar beledigden haar en spuugde haar zelfs. Toen het meisje dit zat was schold ze terug en escaleerde de situatie. Een van de jongens sloeg het meisje enkele keren zeer hard in het gezicht. 

De lafaard werd aangemoedigd door andere relschoppers terwijl een enkeling hem probeerde weg te houden bij het meisje. Het meisje heeft maanden later nog steeds last van psychische problemen.

De beelden zijn hier te bekijken en kunnen als schokkend worden ervaren.

© Redactie 2015
utrecht
mishandeling
leidsche rijn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?