Bizarre wending Parijs: 'Vrouw blies zich niet op en foto's zijn van levende Marokkaanse'

marokko
45
21 nov '15
De vrouw die woensdagochtend in het Franse Saint-Denis omkwam bij de politie-actie, is niet degene die zichzelf opblies.

Dat melden bronnen binnen de politie aan Franse media. Het lichaam van de vrouw, Hasna Ait Boulahcen, werd onder het puin gevonden van het huis dat werd binnengevallen. Nu blijkt dat een man zich heeft opgeblazen. Deze is nog niet geïdentificeerd. Boulahcen is een nicht van de vermoedelijke brein achter de aanslagen in Parijs, Abdelhamid Abaaoud. Hij kwam ook om tijdens de politie-actie.

Foto's nep De afgelopen week zijn talloze foto's van deze Hasna door de media gepubliceerd. Het gaat echter om verkeerde foto's. Een vrouw die daadwerkelijk op de foto's staat is de Marokkaanse Nabila. In een video, gepubliceerd door Al Yaoum 24, doet ze haar verhaal. Ze zegt inderdaad op de foto's te staan, maar niks te maken te hebben met de aanslagen.

Haar foto's zijn dus onrechtmatig bij de pers gekomen, die haar door de mangel hebben gehaald. Het leven van de moeder is er bepaald niet makkelijker op geworden. Ze legt uit dat een voormalige vriendin de foto's maakte en die in haar bezit waren. Na een fikse ruzie bekoelde de vriendschap. 

Nu blijkt de Franse vriendin de foto's te hebben doorverkocht. Waarschijnlijk was het een journalist van Daily Mail die de foto's kocht en publiceerde. 

© Redactie 2015
marokko
parijs
aanslagen
frankrijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi