Docent in Marokko in problemen door vunzige appjes aan leerlinge

marokko
4
1 dec '15
Een leraar Frans verliest mogelijk zijn baan op een school in Tifelt nadat hij wel hele intieme berichtjes stuurde naar een van zijn leerlingen.

Toen de moeder van het tienermeisje de berichtjes van de docent zag deed ze direct aangifte. Via WhatsApp stuurde hij het meisje seksueel getinte appjes. Woedend waren haar ouders toen ze dit ontdekten. De moeder besloot een zware klacht in te dienen wegens het aanranden van de eerbaarheid van het meisje en wegens ontucht, aldus Ahdath Al Maghribia. 

Verlegen De leraar heeft zijn verhaal eveneens gedaan en komt met een bizarre verklaring. Hij wilde met de appjes dat het meisje wat meer uit haar schulp zou kruipen, omdat ze heel erg op haar zelf was en bovendien verlegen. Met de seksuele berichten hoopte hij dat het meisje haar verlegenheid zou overwinnen. Dat deed hij omdat de docent naar eigen zeggen met al zijn leerlingen een hele goede band had. 

De moeder laakt de uitleg en stelt dat dergelijke berichten absoluut niet door de beugel kunnen en zeker niet als ze van een docent komen en in de richting van een minderjarige worden gestuurd. De politie van Tifelt onderzoekt de zaak en wil graag weten of de man het meisje ook buiten schooltijden ontmoette en of meerdere leerlingen zulke appjes ontvingen.

© Redactie 2015
marokko
tifelt
whatsapp
student
leerling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?