Wilders zoekt medewerker die islam haat, Mohamed 'solliciteert'

algemeen
23
8 dec '15
De blonde bevrijder van de boefjesbende PVV zoekt kandidaten voor posities in de Tweede Kamer.

Je bedenkt het niet: solliciteren voor een positie die jou plotseling de macht geeft om mee te draaien op het hoogste politieke niveau in Nederland. Wilders deed zijn oproep via Twitter. Daarin zegt hij mensen te zoeken die liefde voor Nederland hebben en een afkeer van de islam. Een functie-eis die ons doet denken aan een zwarte periode in de recente geschiedenis. 

Sollicitatie Mohamed Ouaamari is een Vlaamse Marokkaan en besloot zich op ironische wijze 'kandidaat te stellen'. De jongeman uit Antwerpen stuurde zijn motivatiebrief naar de PVV waarin hij zegt van Nederland te houden en zich nooit Vlaams heeft gevoeld. 'Ik heb lef, durf en ben ambitieus.' En vooral: 'Aan mijn islamhaat moet er nog wel wat gewerkt worden. Ik doe dagelijks mijn best om hier beter in te worden.'

'Ik reken ook op een eerlijke selectie. Hopelijk maak ik evenveel kans als iemand met een meer Hollands klinkende naam', besluit Ouaamari. Zijn motivatiebrief deelde hij op Twitter. Of Mohamed al antwoord heeft gekregen van Wilders is niet bekend.

© Redactie 2015
geert wilders
marokkaan
moslimdiscriminatie
mohamed ouaamari
pvv
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi