Verliefde Marokkaan viel meisje vaker aan (video)

marokko
8
14 dec '15
Vorige week schreef onze redactie een artikel over een jongedame die met een scheermes werd aangevallen door een man die verliefd op haar was.

Het meisje zou de man meerdere malen geweigerd hebben toen hij met relatie- en huwelijksverzoeken kwam. Het slachtoffer blijkt twee keer eerder aangevallen te zijn. De politie arresteerde de man keer op keer niet. Dat blijkt uit een artikel van nieuwssite Febrayer. Journalisten van de bron zochten haar op zodat ze haar verhaal kon doen. 

Tegenover de journalist zegt ze dat ze de man niet kent, haar verloofde niet is en ook geen relatie met hem heet. 'Hij wilde een romantische relatie met me beginnen maar ik wilde niet. In augustus vorig jaar sloeg hij me op mijn oog en deed aangifte. De politie was wel ter plaatse, maar arresteerde de man niet', geeft ze aan. In de video toont de bron ook foto's van bewijsstukken. 

'De tweede keer was in november en dat was een absolute poging tot moord. Hij kwam naar het instituut waar ik studeerde en zette zijn mes op mijn keel. Ik verdedigde mezelf en raakte gewond aan mijn vinger', schetst ze de situatie waar ook haar moeder bij was. Ook zij raakte gewond. 

Vorige week ging het weer mis. Toen werd het meisje met een scheermes aangevallen. Ze liep verwondingen aan het gezicht op. Elf hechtingen waren nodig en dat kostte wat: naast het lichamelijk en psychisch leed zit de familie nu ook met een rekening van 13.000 dirham voor ziekenhuiskosten. De politie heeft de man inmiddels gearresteerd.

© Redactie 2015
marokko
casablanca
huwelijk
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?