Tientallen jongeren opgepakt na feestje met drank en vrouwen in Marokko

marokko
33
22 dec '15
Afgelopen weekend zijn in regio Kenitra 32 jongeren opgepakt na een wilde avond vol drank.

De groep jongeren bestond uit voornamelijk buitenlanders die in Marokko wonen. Vrijdagavond ging de groep feestend door het centrum van Kenitra waarbij de drank rijkelijk vloeide. Ze besloten om hun gezellige nacht te beëindigen in het centrum en door te gaan in een villa in Mehdia, het bekendste strand in de buurt van Kenitra. Daar ging het drinken verder en speelden ze seksuele spelletjes. 

Wat had moeten eindigen in een top feest, eindigde in een Marokkaanse cel. De jongeren werden namelijk al in de gaten gehouden door agenten. Ze vielen dan ook behoorlijk op, toen ze dronken in auto's stapten en richting Mehdia reden. De politie volgde hen en toen ze goedkeuring hadden van hun superieuren vielen ze de villa binnen. Daar werden de feestvierders op heterdaad betrapt. 

Ze werden gearresteerd en ondervraagd door de politie. Het gaat vooral om studenten, maar ook om een dochter van een bekende advocaat in Rabat. In het ergste geval kunnen de jongeren behoorlijke aanklachten tegen zich geëist krijgen. Openbare dronkenschap, verstoren van de openbare orde, prostitutie en het faciliteren van prostitutie behoren tot de mogelijke klachten.

© Redactie 2015
marokko
mehdia
kenitra
prostitutie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?