Vrouw in Marokko gaat compleet door het lint tegen veiligheidsagent

marokko
9
22 dec '15
Een vrouw is in Kenitra in de problemen gekomen nadat ze in een woedebui flink tekeer ging tegen een verkeersagent die haar terechtwees.

In Marokko kun je je tegenover werknemers van veiligheidsdiensten maar gedeisd houden. Daar had deze vrouw echter geen boodschap aan. Al Massae meldt vandaag dat de vrouw in een luxe zwarte Mercedes reed maar de regels schond. Automobilisten die haar hierop wezen negeerde ze. Een medewerker, van een speciale nooddienst, liet de vrouw stoppen en vroeg haar om de verkeersregels te respecteren en te volgen. 

Dit kon ze niet hebben. Ze schold de beste man uit, spuugde in zijn gezicht en sprak minachtend over hem. Ooggetuigen melden tegenover de krant dat ze hem zelfs fysiek heeft aangevallen. Hij kreeg meerdere klappen te verwerken tijdens de aanval. Zij willen graag getuigen tegen de vrouw omdat ze haar agressiviteit graag bestraft zien worden. 

Nadat de veiligheidsagent aangifte deed werd de vrouw opgeroepen voor verhoor, waarin ze alles ontkende. De zaak ligt nu in handen van justitie en zal ongetwijfeld worden vervolgd.

© Redactie 2015
marokko
kenitra
opmerkelijk
verkeer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?