Man in Marokko eindelijk voor rechter na monsterlijke daden

marokko
4
23 dec '15
Een man die in de afgelopen maanden vrouwen verkrachtte in Marokko en alles opnam om ze ermee te chanteren is gepakt en in de rechtbank van Kenitra verschenen.

Dat meldt Assabah vandaag in de krant. De verdachte wordt vervolgd voor ontvoering onder bedreiging van een wapen, aanranding, verkrachting, eerschending, diefstal en het maken van pornografie. Hij maakte er een gewoonte van om met vrouwen af te spreken en ze vervolgens te bedreigen met een mes. De verdachte wist vervolgens prima hoe hij de vrouwen kon chanteren en ze dwingen tot stilzwijgen. 

Een van zijn slachtoffers heeft deze stilte uiteindelijk doorbroken. Een lerares van een particuliere school deed aangifte omdat ze zich realiseerde dat hij nooit zou ophouden met de chantage, meldt de krant. De jonge vrouw ontmoette de man online, om vervolgens af te spreken elkaar te ontmoeten. Een langverwachte romantische ontmoeting moest het worden, maar mondde uit in een verschrikkelijke nachtmerrie. 

Haar 'Romeo' haalde tijdens het afspraakje een mes tevoorschijn en sleepte haar met geweld mee naar een kamer. Daar verkrachtte hij haar. Tot overmaat van ramp kwam ze erachter dat alles is gefilmd en dat hij de beelden online zou zetten als ze niet zou betalen. Om een schandaal te vermijden besloot de vrouw te betalen. Hij eiste echter meer en meer geld en zette ter dreiging foto's van haar online. 

Dit herhaalde zich meerdere malen, waarna de vrouw besloot aangifte te doen. De verdachte werd gearresteerd en al vrij snel werd duidelijk dat de aantijgingen kloppen. Op zijn mobieltje stonden verschillende video's van andere slachtoffers van verkrachting. Hij zal binnenkort voor de strafrechter verschijnen in Kenitra.

© Redactie 2015
marokko
kenitra
verkrachting
aanranding
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?