Koninklijke familie Qatar plotseling vertrokken uit Marokko

marokko
12
29 dec '15
De koninklijke familie van Qatar verbleef de afgelopen week in Marokko en zou dat ook deze week doen.

Aan hun verblijf is echter plotseling een eind gekomen, zo weten Zwitserse media. Het federaal civiel bureau in Bern bevestigde tegenover de Zwitserse pers dat de familie in Zwitserland is geland, maar gaf geen details. Wel gaat het vrijwel zeker om een medische noodsituatie. Een Airbus uit Marrakech landde in de nacht van zaterdag op zondag in Zürich, terwijl enkele uren later een ander vliegtuig landde. Ook dat kwam uit Marrakech. 

Gebroken been Minuten daarna landde ook nog eens een derde toestel uit Marokko. In het verdere verloop van het weekend daalden in totaal negen vliegtuigen, meldt The Guardian. Volgens de krant gaat het om de voormalige heerser van Qatar, Sjeik Hamad bin Khalifa al-Thani, die een been gebroken zou hebben in Marokko. 

Hij is volgens de Britse krant inmiddels succesvol geopereerd en krijgt fysiotherapie om te herstellen. 

Ifrane De steenrijke familie was de afgelopen tijd in Ifrane, waar ze in een immens paleis verbleven dat recent gebouwd is. De emir van Qatar, Tamim bin Hamad al-Thani, wandelde vrolijk door het centrum van Ifrane en maakte daar selfies in zijn djellaba.

© Redactie 2015
marokko
qatar
zwitserland
marrakech
ifrane
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi