Geweigerde minnaar neemt wraak op vrouw in Marokko

marokko
12
29 dec '15
Een man die door een vrouw geweigerd is heeft op de meest gewelddadige manier wraak genomen.

De gerechtelijke politie van Salé waren met man en macht op zoek naar een vermiste jonge vrouw. Ze werd uiteindelijk in Kenitra gevonden. Ze bleek ontvoerd te zijn en werd meerdere keren verkracht door een jongeman, die de verschrikkelijke gebeurtenissen ook nog filmde, meldt Assabah in de krant vandaag. Volgens de bron had de verdachte gevoelens voor de vrouw, maar zij weigerde hierop in te gaan. 

De verdachte werd snel gearresteerd en bekende zijn slachtoffer te hebben gekidnapt in het centrum van Salé, om haar vervolgens naar Kenitra mee te nemen. Daar vond het misbruik plaats. Tijdens zijn verhoor gaf hij ook de verkrachtingen toe en erkende hij verliefd te zijn op het slachtoffer. Hij droomde ervan om een 'normale' relatie met haar op te bouwen, maar al zijn pogingen werden afgewimpeld. 

Het slachtoffer gaf op haar beurt aan dat hij haar vaak volgde om haar te overtuigen. Uiteindelijk kwam hij erachter dat de vrouw al een geliefde had. Gedreven door jaloezie ging hij vervolgens te werk. De vrouw kreeg overigens verleidelijke voorstellen om haar aanklacht tegen de verdachte te laten vallen, maar dit weigerde ze keer op keer.

© Redactie 2015
marokko
kenitra
sidi abdellah
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?