Marokkaan door vrienden gedood na ruzie met honden

marokko
3
31 dec '15
Een jonge Marokkaan is om het leven gekomen toen hij ruzie kreeg met twee van zijn vrienden. Oorzaak van het probleem? Hun honden.

De Marokkaanse krant Al Ahdath al-Maghribiya deed vandaag melding van de bizarre moord, die plaatsvond in Khemisset. De 24-jarige Achraf liep in Hay Salam samen met zijn hond toen hij werd aangesproken door twee van zijn jeugdvrienden, met wie hij op school heeft gezeten. De twee waren 18 en 19 jaar en verkeerden ook in het gezelschap van een hond. 

De twee dieren konden het echter niet met elkaar vinden en vlogen elkaar aan. Achraf sprong tussen de honden in en probeerde zijn hond te kalmeren. Een van zijn vrienden riep woedend dat hij zijn hond moet vastbinden en anders zou hij het dier doden. De bedreiging schoot bij Achraf in het verkeerde keelgat en daarop escaleerde de boel nog meer. 

Een van de jongemannen had een mes bij zich en aarzelde niet het te gebruiken. Hij stak daarmee zijn vriend neer. Achteraf bleek het om een dodelijke steekpartij te gaan: Achraf kon niet gered worden. De politie van Khemisset onderzoekt de zaak.

© Redactie 2015
marokko
ashraf
hond
khemisset
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?