Getrouwde minnaars in Marokko in grote problemen

marokko
29
6 jan '16
Een man en vrouw zijn op heterdaad betrapt tijdens het vreemdgaan. Beiden waren getrouwd en hadden kinderen.

Het bizarre verhaal werd door Al Ahdath al-Maghribiya naar buiten gebracht. Een jonge vrouw, getrouwd en moeder van twee kinderen, woont in Oulad Haddou en vertrok na een ruzie met haar man. Ze besloot om met haar kinderen naar haar ouders in Casablanca te vertrekken. In werkelijkheid ging ze ergens anders heen: ze vertrok naar een appartement waar ze de tijd doorbracht met haar minnaar en haar kinderen. 

Deze minnaar was een vriend van haar man en was eveneens getrouwd en vader van meerdere kinderen. Hij stelde een gemeubileerd appartement beschikbaar waar de vrouw en haar kinderen terecht konden. Hij bracht veel tijd met haar door. De buren dachten zelfs dat het om een getrouwd stel gaat en dat ze de ouders van de kinderen zijn. 

Verzoening De krant meldt dat de man na enige tijd besloot om zijn huwelijk te redden. Hij vertrok naar zijn schoonfamilie om het gesprek aan te gaan en in de hoop zijn vrouw en kinderen weer huiswaarts mee te nemen. Tot zijn grote verbazing was zijn vrouw niet aanwezig. De buren van zijn schoonouders vertelden dat de jonge vrouw zelden langskwam en dat ze haar regelmatig met een andere man zagen. 

Daarop begon de arme man zijn eigen onderzoek. Tijdens de nacht van de jaarwisseling kroop het overspelig paar dronken in bed, zonder enige vermoeden wat er kon gebeuren. De man achterhaalde het adres en vertrok met enkele agenten naar het appartement. Tijdens een inval werden ze op heterdaad betrapt. De rechtbank in Ain Sbaa buigt zich over de zaak. 

Beiden riskeren een celstraf omdat overspel en bedrog in Marokko strafbaar is.

© Redactie 2016
marokko
oulad haddou
ain chock
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?