Hartverwarmend: Marokkaanse leerlingen geven docent ticket naar Mekka (video)

marokko
6
6 jan '16
Voormalige studenten van de Mohammed VI middelbare school in Tanger hebben op schitterende wijze hun docent Frans bedankt.

De studenten hebben nu succesvolle carrières maar zijn tientallen jaren na dato de rol van hun docent niet vergeten. Sommigen werken in Dubai, anderen weer in de Verenigde Staten of Europa. Ze zochten elkaar op en besloten hun oude docent Haydar te verrassen. Ze regelden samen een tickets voor een reis naar Mekka, een plek die hij altijd wilde bezoeken met zijn vrouw. 

In een video op YouTube is te zien hoe de docent zijn leerlingen ontvangt en uitleg geeft over zijn visie als docent. Voor hem is het belangrijk dat leerlingen niet alleen 'leren' maar ook productief moeten zijn. Bovendien was hij vol lof over de studenten, die hij vier jaar lang onder zijn hoede had. De leraar staat ook altijd open om iets van de leerlingen te leren. 

Hij ziet zijn leerlingen als zijn zonen en dochters en geeft dan ook les met ziel en zaligheid. Een van de leerlingen verklaarde dan ook dat de jaren onder leraar Haydar de beste waren. Toen hij het cadeautje in ontvangst nam liet hij tranen van geluk de vrije loop.

© Redactie 2016
marokko
tanger
mekka
hartverwarmend
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?