Dodelijke roddels in Marokko: man brengt vrouw om met steen

marokko
30
8 jan '16
Afgelopen woensdag vond in regio Casablanca, in Douar Kharbouche, een schokkende moord plaats.

Assabah meldt in de krant van vandaag dat een gezin uit elkaar is gerukt door roddels in de buurt. Het echtpaar leefde vreedzaam met elkaar en hun vier kinderen toen er plotseling verhalen de ronde deden over de vrouw. Zij zou haar man bedriegen. Voor de man was dat aanleiding genoeg om zijn vrouw van overspel te beschuldigen. Ondanks het uitblijven van bewijs van ontrouw begon hij de dood van de moeder van zijn kinderen te plannen. 

Met een grote steen brak hij woensdag met de schedel van de vrouw met een steen. De autoriteiten werden gewaarschuwd waarna de politie en forensische dienst naar de moordplek vertrok. De dader werd onmiddellijk gearresteerd. Buren kwamen getuigen: ze hoorden geruzie en vervolgens enkele doffe klappen. Daarna volgde een dodelijke stilte. 

De dader had nog bloedvlekken op zijn kleding en armen toen de politie arriveerde. Hij gaf de feiten toe en verklaarde dat hij hiertoe kwam door vermoeden van ontrouw. Hoe is vandaag voor de officier van justitie in Casablanca verschenen. Volgens de krant word hem doodslag met voorbedachten rade ten laste gelegd.

© Redactie 2016
marokko
casablanca
douar kharbouche
lahraouiyyine
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi