Levend begraven vrouw Marokko alsnog overleden

marokko
2
13 jan '16
De vrouw die in Berrechid begraven zou worden maar nog in leven was is alsnog overleden.

Het bizarre verhaal ging de hele wereld over en krijgt waarschijnlijk een staartje. Zaterdag kreeg de familie van een zestigjarige vrouw uit Berrechid de verrassing van hun leven. Ze rouwden om hun geliefde maar kregen haar snel 'terug'. Tijdens haar begrafenis hoorden aanwezigen haar ineens kuchen en zuchten. De vrouw, die al die tijd in coma bleek te zijn, werd met spoed naar het Hassan II ziekenhuis in Settat gebracht. 

Daar werd ze op de intensive care geplaatst. Afgelopen maandag was er weer slecht nieuws: de vrouw overleed alsnog. Binnen de familie heerst verbijstering. Ook andere Marokkaanse burgers en de autoriteiten reageerden vol verbazing en ongeloof. Sinds de opmerkelijke gebeurtenis spreekt men op sociale netwerken veel over de zaak. 

De aanklager in de stad laat het onderzoek naar de zaak doorgaan. Lokale overheden willen weten waar het fout is gegaan. Verschillende verantwoordelijken - zoals artsen en ambtenaren - zouden steken hebben laten vallen. De vrouw zal alsnog begraven worden in Berrechid.

© Redactie 2016
marokko
berrechid
bizar
begrafenis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?