'Tannane gekocht op basis van videobeelden'

marokko
23
13 jan '16
Saint-Etienne neemt een grote gok met de komst van Oussama Tannane.

De aanvaller, die voor zo'n twee miljoen euro werd overgenomen van Heracles Almelo, is gekocht op basis van louter videobeelden.Dat meldt een niet bij naam genoemde bestuurder woensdag aan L'Equipe. De scouts van Saint-Etienne hebben Tannane naar het schijnt niet één keer in het echt aan het werk gezien, maar de club voelde zich genoodzaakt om actie te ondernemen omdat het Spaanse Málaga concreet werd. 

"We hebben hem nooit in het echt zien spelen", klinkt het. Tannane kan daar niet wakker van liggen. Hij is dolblij met zijn overstap naar Frankrijk en is Heracles dankbaar. "Net als iedereen wil ook ik graag hogerop en daarmee alles uit mijn carrière halen", reageert de aanvaller (21) op de clubsite. "Aan de andere kant doet het me wel pijn om Heracles Almelo te verlaten, want ik heb hier echt een leuke tijd gehad. De club is een tweede thuis van mij geworden. Maar de kans die nu voorbijkomt wil ik graag met beide handen aanpakken."

"Mensen vroegen mij wel eens waarom ik niet gek werd terwijl er zoveel om mij te doen was de laatste tijd. Mijn antwoord was duidelijk: Ik zit gewoon op mijn plek hier. Ik voel me thuis bij Heracles Almelo en alles is goed geregeld. Dat ik Heracles Almelo heb verlaten was niet eens heel voor de hand liggend. Als deze kans niet was gekomen was ik net zo lief gebleven. Dat was voor mij echt geen probleem geweest."

© Voetbalprimeur 2016
marokko
oussama tannane
saint etienne
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?