Man vergeet vrouw bij tankstation, ontdekt dat 100 kilometer later

buitenland
14
18 jan '16
Een Argentijnse man is bij een tankstation weggereden terwijl zijn vrouw nog binnen was. Hij miste zijn vrouw pas na 100 kilometer.

De man reed met zijn vrouw en zoon terug naar Argentinië na een heerlijke vakantie in Brazilië, meldt Metronieuws. Bij een tankstation gooide hij zijn auto vol en nam de tijd om te toiletteren. Hij stapte vervolgens de auto in en merkte niet dat zijn 40-jarige vrouw uitgestapt was. De onfortuinlijke man liet zijn vrouw slapend op de achterbank achter toen hij uitstapte en ging ervan uit dat ze daar nog wel ligt. 

Claudia was echter wakker geworden en naar binnen gelopen om wat koekjes in te slaan. Eenmaal terug zag ze dat haar man en 14-jarige zoon weggereden zijn. Ook de jongen had niet door dat zijn moeder niet in de auto zat. Op dat moment speelde hij op zijn telefoon. Na 100 kilometer kreeg Walter, zoals de man heet, door dat zijn vrouw niet in de auto zat. 

Boos Claudia heeft er inmiddels alles aan gedaan om contact op te nemen met haar man. Dat lukte door slecht bereik met haar mobiele telefoon niet. Het personeel nam daarop contact op met de politie, die haar naar het bureau bracht tot haar man weer kwam opdagen. Toen de man twee uur later terugkwam was ze woest: ze schopte onder meer tegen de auto, zegt een verkeersagent. 

Ook schreeuwde ze dat het zolang duurde dat hij door had dat zijn vrouw niet in de auto zat. 'Fysiek geweld was er niet, maar ze was erg van streek toen ze haar man zag', aldus de agent.

© Redactie 2016
opmerkelijk
liefde
huwelijk
argentinië
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?