Marokkaans meisje (15) week lang ontvoerd en misbruikt

marokko
54
18 jan '16
De politie van Casablanca heeft een tienermeisje na een zwarte week eindelijk weten te bevrijden uit de handen van haar ontvoerder.

Assabah meldt vandaag dat de politie van de wijk Moulay Rachid in de stad een ontvoering na een week wist te beëindigen. Het slachtoffer was slechts vijftien jaar en werd seksueel misbruikt door de dader. Het begon allemaal toen het meisje onderweg was voor een familiebezoek in de wijk toen ze onder bedreiging van een mes werd meegenomen. De 25-jarige dader nam het meisje mee naar zijn ouderlijk huis, waar hij het meisje vasthield in een kamer. 

Ondertussen was het meisje onbereikbaar en maakten haar ouders zich grote zorgen. Na een week niks gehoord te hebben, probeerde de wanhopige moeder haar dochter nog eens te bellen. Tot haar eigen verbijstering hoorde ze iemand de telefoon opnemen. De ontvoerder nam op en bij toeval herkende een familielid de stem van de zoon van de buren. De moeder speelde de informatie onmiddellijk door aan de politie. 

Een inval maakte vervolgens een eind aan de ontvoering. Eenmaal in de woning vonden ze het slachtoffer volledig naakt en in slechte gezondheid. Ook leed ze fysiek heel erg. De ontvoerder lag in diepe slaap naast haar. Hij werd direct gearresteerd. Het meisje verklaarde dat ze onder dwang is meegenomen en vervolgens opgesloten en herhaaldelijk verkracht. 

De dader gaf uiteindelijk toe dat hij gebruik had gemaakt van de afwezigheid van zijn ouders om het meisje te ontvoeren en te misbruiken. Hij zit opgesloten in de Oukacha gevangenis en riskeert een zware straf wegens de ontvoering en verkrachting van een minderjarige.

© Redactie 2016
marokko
casablanca
verkrachting
ontvoering
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?