Neggafa in Marokko ontsnapt aan drie verkrachters

marokko
7
21 jan '16
Een jonge vrouw is op wonderbaarlijke wijze ontsnapt aan een gruwelijke verkrachting door drie jongeren.

De jonge vrouw werd door een agent naakt en dronken gevonden in de stad Rommani, dat in provincie Khemisset ligt. Al Akhbar meldt vandaag dat de vrouw kort na middernacht opviel bij een politieman die bezig was met een routinecontrole bij de begraafplaats Sidi Mansour. Ze was naakt en erg dronken. Een ambulance werd opgeroepen om de vrouw naar het ziekenhuis te brengen. Later bleek dat de 23-jarige vrouw als neggafa werkzaam was en aan drie verkrachters ontsnapte. 

De vrouw uit Zhiliga vertrok naar huis na een huwelijksfeest, waar ze had gewerkt. Onderweg boden drie mannen haar aan om haar een lift te geven. Ze accepteerde het voorstel en dacht dat het om een goedhartige gunst gaat. Dat deed ze dan ook zonder aarzeling. Eenmaal op de weg veranderden de jongemannen plotseling van richting en namen een zanderig weggetje richting de begraafplaats. Op een afgelegen plek waren ze van plan de jonge vrouw te verkrachten. 

Ze wist wonder boven wonder te ontsnappen nadat ze werd uitgekleed. Volledig in paniek verstopte ze zich in de bosjes rond de begraafplaats, totdat de agent langskwam. Naast het psychologisch trauma liep de neggafa ook een gebroken been op. Waar de vrouw dronken werd kon de bron niet zeggen. Het is ook onduidelijk of de mannen gearresteerd zijn.

© Redactie 2016
marokko
khemisset
verkrachting
neggafa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?