Marokkaanse media weten het zeker: Estelle Cruijff bekeerde zich (video)

marokko
43
24 jan '16
In de Marokkaanse pers verscheen vanochtend het bericht dat een Nederlandse vrouw zich vrijdag voor de begrafenis van Houda Hari in Kenitra bekeerde.

Onder meer Al Yaoum en Moroccoworldnews denken dat het om de 37-jarige Estelle Cruijff gaat, met wie Badr Hari een relatie had. In een video is de moskee van Kenitra te zien waar een vrouw de shahada uitspreekt. Korte tijd later loopt Hari binnen met de imaam. Hoewel Marokkaanse media denken dat het om Estelle gaat, lijkt dat onwaarschijnlijk. 

Cruijff en haar vader Henny waren beiden niet beschikbaar voor commentaar. Volgens velen is de kans groter dat het om Daphne gaat, de moeder van Hari's dochter. 

Houda De shahada vond plaats bij het vrijdaggebed in de Grote Moskee van Kenitra. Daarna zou de zus van Hari worden begraven. Estelle was goed bevriend met Houda. 'R.I.P. lieve Houda. Bedankt voor alle mooie momenten. Ik zal de momenten voor altijd blijven koesteren. We gaan je missen lieve schat. Hou van je.' Tijdens haar relatie met Badr Hari had Estelle goed contact met zijn zus. 

Ook na de breuk gingen de twee goed met elkaar om. Tijdens het dodengebed in Kenitra zou Hari ontroostbaar zijn geweest. Ook is te zien hoe een emotionele Badr meehielp met het dragen van de kist waarin zijn zus lag. 

© Redactie 2016
marokko
badr hari
estelle cruijff
daphne
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi