Imam uit Marokkaans dorp gejaagd wegens pikante gesprekken

marokko
40
27 jan '16
Inwoners van een klein dorpje in Taroudant hebben een imam van de moskee ontslagen na de ontdekking van pikante gesprekken.

Een opname van een van deze erotische gesprekken verspreidde zich onder dorpsbewoners, wat uiteindelijk zijn reputatie ruïneerde en hem zijn baan kostte. Al Akhbar brengt het opmerkelijk verhaal vandaag in de krant. Bewoners van het niet nader genoemd dorpje waren geschokt toen ze hun imam hoorden. Zij hebben nooit gedacht dat de man, die voor ging in hun vijf dagelijkse gebeden en het vrijdaggebed leidde in staat was om zulke dingen te doen. 

Toeval De pikante avonturen van de imam werden ontdekt door een jongedame die met de minnares van de imam werkte. Nadat de tortelduifjes elkaar spraken begreep ze dat de man aan de andere kant van de lijn de imam was. Na een weinig diepgaand onderzoek kreeg de vrouw ontboezeming na ontboezeming te horen van haar collega. Het was uitgerekend de imam die haar de telefoon gaf zodat ze konden praten als ze elkaar niet konden zien. 

De jonge vrouw sprak vervolgens met een jonge student over de imam. Deze besloot de imam zelf eens te testen en kreeg de minnares zo ver dat hij een gesprek kon afluisteren. Nietsvermoedend nam de imam op. Het gesprek werd opgenomen waarna het als een lopend vuurtje langs dorpsbewoners ging.

© Redactie 2016
marokko
taroudant
opmerkelijk
imam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?