Vrouw in Marokko doet aangifte tegen stelend vriendje en belandt zelf in de cel

marokko
8
29 jan '16
Een jongedame die haar vriendje de cel in kreeg moet zelf ook vrezen voor een zware straf wegens overspel.

De jongeman uit Ain Taoujdate kreeg een telefoontje van zijn vriendin waarin hij door haar werd uitgenodigd om haar te vergezellen in Khemisset. De gezelligheid kwam er echter niet. In plaats van een leuke dag werd hij door de politie ontvangen en in de boeien geslagen. De vrouw bleek hem in de val te hebben gelokt omdat hij bij haar thuis had ingebroken. 

Dat zou in de woonwijk El Yasmine in Khemisset hebben plaatsgevonden. De verdachte, wiens strafblad verre van blanco is, werd de cel in gestopt wegens diefstal, huisvredebreuk en vernieling van persoonlijke eigendommen. Hij zou haar huis daarvoor betreden hebben met sleutels die hij gestolen had. Het meisje herkende hem als de dief van onder meer een televisie en gouden sieraden. 

Wraak Delen van de buit werden in Ain Taoujdate gevonden, de woonplek van de verdachte. De val deed hem zodanig pijn dat hij naar wraak hunkerde. Hij wees de aanklager er daarom fijntjes op dat hij een relatie van zes maanden had met de jongedame, die op dat moment met een Spanjaard was getrouwd.

Eindstand: beiden voor de rechter, beiden riskeren een celstraf. Zijn ex-liefje werd eerder deze week voor de rechter gebracht wegens overspel. Het vonnis volgt later.

© Redactie 2016
marokko
ain taoujdate
khemisset
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?