Man in luchthaven Marokko: 'Laat me vliegen, ik heb een afspraak met God'

marokko
15
23 feb '16
Een jongeman bestormde onlangs een hal in de luchthaven van Al Aaroui omdat hij zo snel mogelijk moest vliegen.

Het is een grappig en triest verhaal tegelijk. De jongeman kwam met veel bombarie de luchthaven van Al Aaroui binnen en probeerde de standplaats van de vliegtuigen te bereiken. 'Laat me vliegen, ik wil God ontmoeten', zei hij tijdens zijn poging. Al Massae meldt dat vandaag in de krant. Ook zei hij dat hij een afspraak met God heeft. Het blijkt te gaan om een 22-jarige jongeman die uiteindelijk door de veiligheidsdiensten gestopt kon worden. 

Hij werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor mensen met mentale en psychische problemen. Na onderzoek door een specialist blijkt dat hij gedragsstoornissen had die tot uiting kwamen in psychische stoornissen. 

Soortgelijk
De krant wijst in het artikel op een soortgelijk incident dat op 27 november vorig jaar plaatsvond. Een jongeman wist uit de handen van de veiligheidsdiensten te blijven en het parkeerterrein van vliegtuigen te bereiken. Een piloot merkte hem op en waarschuwde de luchthavenpolitie. Het bleek later om een ontsnapte patiënt van een psychiatrisch ziekenhuis in Al Aaroui te zijn.

© Redactie 2016
marokko
nador
bizar
vliegtuig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?