Installateur in Marokko installeerde verborgen camera's in woningen

marokko
1
24 feb '16
Criminelen en kwaadwilligen hebben geen gebrek aan vindingrijkheid, zo blijkt uit feiten die zich in Fes hebben voorgedaan.

Een installateur bespioneerde daar klanten bij wie hij werd uitgenodigd om elektronische apparaten te installeren. In de meeste gevallen ging het om satellietontvangers. Assabah meldt dat de man kleine camera's installeerde in de ontvangers om intieme momenten binnen gezinnen vast te leggen. Het verhaal kreeg bekendheid toen een koppel merkte dat er iemand meekeek tijdens het hebben van geslachtsgemeenschap.

Erger nog, de beelden gingen als een lopend vuurtje rond via WhatsApp. Al snel bereikten ze ook familieleden van het echtpaar. De vrouw laat het er niet bij zitten en wil de man zo snel mogelijk achter slot en grendel. Zij zegt dat ze een installateur benaderde voor een klusje, maar dat hij een ander voorstelde. 'De nieuwe technicus heeft in de ontvanger een camera geplaatst die gebeurtenissen hier thuis filmde en opsloeg', zegt ze volgens de krant. 

Ook in hun slaapkamer zat een verborgen cameraatje in de satellietontvanger. De vermoedelijke dader is nog altijd op vrije voeten maar mocht ze de aanklacht doorzetten is het een kwestie van tijd voor hij wordt opgepakt. 

© Redactie 2016
marokko
fes
installateur
bizar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?