Marokkaans meisje (12) overleden nadat ze moord op vader zag

marokko
15
26 feb '16
Een 12-jarig meisje dat hartproblemen had is door een hartaanval komen te overlijden toen haar vader voor haar ogen werd vermoord.

Het meisje was samen met haar vader naar het ziekenhuis gegaan wegens haar hartproblemen. Toen ze terug naar hun woonplaats Ouled Amrame reisden sloeg het noodlot toe. Een man, gewapend met groot mes en onder invloed van drugs, viel de man aan en doodde hem. Dat meldt dagblad Al Ahdath al-Maghribiya vandaag. De dertigjarige dader verraste de vader op het busstation van Sidi Bennour. 

Waarschijnlijk probeerde hij hem te overvallen. Het meisje zag hoe haar vader een fatale steek kreeg en voor haar ogen stierf. Het geschokt kind kon de gruwelijke beelden niet verdragen. Ze kreeg een hartaanval en overleed als gevolg hiervan. De moeder van het gezin, die haar man en dochter in een klap verloor, is ontroostbaar en kan niet stoppen met huilen. 

De politie kon de dader na de moord identificeren en oppakken. Het blijkt een drugsverslaafde te zijn die onder de invloed van drugs handelde. Hij is door zijn criminele praktijken een bekende van de politie.

© Redactie 2016
marokko
moord
schokkend
ouled amrame
sidi bennour
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?