Jonge toeristen slachtoffer van groepsverkrachting in Marokko

marokko
88
1 mrt '16
Twee vriendinnen van 18 en 20 jaar zijn in Jorf El Melha, in de buurt van Sidi Kacem het slachtoffer geworden van een groepsverkrachting.

De twee, een Marokkaanse en Spaanse, waren net terug van een heerlijk verblijf in Ifrane toen ze hun reis richting het noorden begonnen. Aan de vakantie kwam door een verschrikkelijke gebeurtenis snel een eind, meldt Al Massae vandaag. Het tweetal besloot tijdens hun reis een lunchpauze in te lassen in Jorf El Melha. Daar werden ze aangesproken door een jongeman uit Douar Taakaa. 

Hij bood hen een kopje koffie te gaan drinken op een plekje in de buurt. Hij profiteerde van hun zichtbare vermoeidheid en liet de vrouwen weten dat ze ook gebruik mochten maken van een verblijfplaats om de nacht door te brengen. Zij gingen hiermee akkoord en stapten bij de man in de auto. Later blijkt dat een grote fout te zijn. 

Eenmaal aangekomen op de plek waar ze zouden verblijven kregen de slachtoffers met ontvoering te maken. Ze werden tegen hun wil vastgehouden en verkracht door vrienden van de ontvoerder. Zij waren daar ook aanwezig. Buren waarschuwden uiteindelijk de politie. De leider van de groepsverkrachters werd gearresteerd en ook andere betrokkenen konden in de kraag gevat worden. 

De twee slachtoffers zijn overgebracht naar het provinciaal ziekenhuis van Sidi Kacem. Over hun toestand is niets bekend. 

© Redactie 2016
marokko
jorf el melha
sidi kacem
verkrachting
groepsverkrachting
ifrane
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi