Marokkaanse doet boekje open over korte relatie met Ronaldo
Amal Saber is een 26-jarige Marokkaanse woonachtig in Spanje en heeft voor nieuwe geruchten gezorgd rond de privéperikelen van voetbalster Cristiano Ronaldo.
01 March 2016
shownieuws

Saber emigreerde op jonge leeftijd naar Spanje en zat zelfs vast in jeugdgevangenissen voordat ze haar leven compleet omgooide. Kort voor de break met Shayk in januari 2015 nodigde Ronaldo haar aan tafel uit in een Madrileens restaurant genaamd Banloo. Terwijl Ronaldo een relatie had met fotomodel Irina Shayk zou hij regelmatig zijn tijd hebben doorgebracht met andere vrouwen. 

De twee raakten in het restaurant aan de praat over onder meer honden. 'Ik hou van honden. Hij zei dat hij er drie heeft en in kennels slapen die verwarmd zijn.' Vervolgens worden de details pikanter. Ronaldo nodigde haar namelijk uit mee te gaan naar zijn stulpje (lees: megavilla). 'Ik was een beetje dronken maar ik herinner me dat het huis donker, zwart en grijs was. Hij had een bed met een grote tv.' 

'Daar stond ook een foto van Irina Shayk naast. We dronken champagne waarover hij zei dat die waren overgebleven van zijn verjaardag', aldus Saber. In het blad valt te lezen dat Saber denkt dat zij deels schuldig is aan het beëindigen van de relatie. 'Ik weet niet of Irina mijn berichten heeft gelezen of dat zijn vrienden niet meer wilden dat we elkaar zagen. Het enige dat ik weet is dat hij mij weken later blokkeerde op WhatsApp en alles voorbij was.'

De uitspraken van Saber staan in lijn met geruchten over de break van Ronaldo en Shayk. Zij zou berichten van tientallen vrouwen over de hele wereld in zijn telefoon hebben gevonden. Na het eind van hun relatie werd Ronaldo vaak in Marokko gespot. Dat was voer voor de Britse dagbladen. Naast andere vrouwen zou hij ook een relatie onderhouden met kickbokser Badr Hari.

marokko
cristiano ronaldo
madrid
irina shayk
amal saber
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi