Ronaldo wil hotel voor beroemdheden bouwen in Marokko
De frequente reizen van Cristiano Ronaldo hebben alles te maken met een nieuw zakelijk project van de voetballer.
03 March 2016
shownieuws

De Portugese superster van Real Madrid is namelijk van plan om een luxehotel te bouwen speciaal voor internationale beroemdheden. Dat hotel moet in Marrakech komen. De berichten komen niet van zomaar iemand. Het was Mehdi Benkirane, de voorzitter van de Mohammed VI's Fans Associatie, die de uitingen deed. Benkirane is ook zaakwaarnemer van beroemdheden en wilde duidelijkheid verschaffen over de bezoekjes van Ronaldo aan Marrakech. De uitingen deed hij voor de camera's van Chouf TV.

'Na een grondig onderzoek ben ik erachter gekomen dat Ronaldo niet naar Marokko komt enkel voor Badr Hari, maar voor zijn investeringen in het koninkrijk', aldus Benkirane. Hij benadrukte dat hij veel lijntjes heeft als agent van nationale en internationale beroemdheden. Een van die investeringen is een luxehotel bouwen in Marrakech voor internationale beroemdheden. In het hotel moet ook een winkel komen waar artikelen van Ronaldo's merk CR7 verkocht worden. Het zal de eerste winkel van Ronaldo in Afrika zijn.

Een maand geleden postte Ronaldo nog een foto op zijn Instagram-account. Daarin deelde hij een foto waarin hij zegt 'zaken zijn afgerond, bedankt Marokko'. Deze zaken duiden dus mogelijk op de bouw van een eigen hotel. 

marokko
ronaldo
badr hari
marrakech
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi