Openbaar vervoer Fes: gratis WiFi en goedkopere ritjes

marokko
0
3 mrt '16
Gebruikers van stadsbussen in Fes hebben goed nieuws te horen gekregen. De busmaatschappij gaat namelijk de service omhoog schroeven.

City-Bus is de maatschappij die verantwoordelijk is voor de stadsvervoer in de historische stad. Hoewel er nog veel criminaliteit heerst in de bussen wil City-Bus iets doen aan haar imago. Fes krijgt namelijk nieuwe bussen met daarin gratis WiFi. In eerste instantie zal gratis internet voor passagiers alleen beschikbaar zijn in zes nieuwe voertuigen. Maar de busvervoerder beloofde dat op termijn alle stadsbussen de beschikking krijgen over gratis internet. 

Er is nog meer positief nieuws. De CEO van de maatschappij kondigde aan dat passagiers gebruik kunnen maken van een nieuwe soort busticket. Deze magnetische ticket zal bovendien goedkoper worden. Instappen in Lijn 4 kost normaliter vier dirham maar zal verlaagd worden naar 3,5 dirham. Gebruikers van lijn 3 zien ticketprijzen dalen van drie dirham naar 2,90.

Onlangs lanceerde Marokko ook een kliklijn voor passagiers die zich niet veilig voelen door het rijgedrag van chauffeurs. Hiermee wil het ministerie van Vervoer en Infrastructuur zo veel mogelijk ongelukken voorkomen.

© Redactie 2016
marokko
fes
openbaar vervoer
stadsbus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi