Barmeisje Marokko mishandeld en verkracht

marokko
36
3 mrt '16
Een 23-jarige horecamedewerkster in Casablanca heeft haar naïviteit moeten bekopen met een verschrikkelijke gebeurtenis.

De vrouw was werkzaam toen ze een hoffelijk aanbod kreeg van een getrouwde man. Hij had flink gedronken toen hij de jonge barvrouw aanbood om haar in de auto naar huis te brengen. De jonge vrouw woont in de wijk Lalla Meryem en werd door hem gewaarschuwd voor de 'gevaren zo laat in de nacht'. Het bleek een smerige misleiding te zijn om de vrouw in zijn auto te krijgen. Eenmaal in de auto nam de man plotseling een andere weg dan naar de buurt waar de jonge vrouw met haar gezin woont. 

Hij zette koers richting Aïn Harrouda, waar hij een afgelegen plek uitkoos om de jongedame te verkrachten. Zij verzette zich hierbij hevig en liep een gebroken arm op, aldus Assabah vandaag. Een dag later deed de vrouw aangifte bij de politie. Ze vertelde wat er gebeurde en dat ze zonder wantrouwen en onder de invloed van alcohol het besluit nam met de man mee te gaan. De dader probeerde ook nog eens haar tas te stelen, waar een aanzienlijke hoeveelheid geld in zat. 

Na de aangifte van het slachtoffer kwam de politie snel in actie. Ze identificeerden de dader, die woonachtig is in de wijk Ain Sebaa. Hij gaf het misdrijf direct toe en gaf aan dat hij dronken was. Hij zit vast in de Oukacha-gevangenis in afwachting van zijn proces. Hij riskeert een gevangenisstraf van twintig jaar en een fikse boete.

© Redactie 2016
marokko
casablanca
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi