Gruwelijke moord op Marokkaanse na innen huur

marokko
10
7 mrt '16
De wijk Bensouda in Fes is opnieuw negatief in het nieuws door een verschrikkelijke moord op de eigenaresse van een woning.

Al Massae meldt vandaag dat een huurder de verhuurster van de woning waarin hij woont op gruwelijke wijze om het leven heeft gebracht. Het slachtoffer is Khadija H., die al geruime tijd problemen heeft met de wanbetaler. Vorige week donderdag vertrok ze maar weer eens naar de huurder om de maandelijkse huur te eisen. Dat deed ze wel vaker maar ditmaal ging het mis. 

Driss, de huurder, weigerde te betalen en verwees daarbij naar zijn financiële toestand. Daarop ontstond waarschijnlijk een ruzie. De huurder pakte daarbij een mes en raakte daar het slachtoffer enkele keren mee. Zelfs toen Khadija in een plas bloed lag bleef de dader op haar insteken, aldus de krant. 

Dat hij wist waar hij mee bezig was bleek wel uit het feit dat hij na het bloedbad naar het dichtstbijzijnde politiebureau ging om alles in detail te vertellen. Enkele buurtbewoners zagen alles gebeuren en verkeerden in shock. Een ambulance werd nog wel opgetrommeld maar H. overleed onderweg naar het universitair ziekenhuis van de stad.

Uit autopsie blijkt dat ze 17 messteken te verwerken kreeg. De dader is in hechtenis genomen.

© Redactie 2016
marokko
fes
bensouda
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?