Marokkaan ontvoert en martelt vermeende minnaar van echtgenote

marokko
3
11 mrt '16
Een man in Marokko heeft de vermeende minnaar van zijn vrouw in de buurt van Youssoufia ontvoert en gemarteld met het idee hem te doden.

De politie in de regio kreeg een melding over een man die werd gemarteld. De echtgenoot van de vrouw met wie hij een buitenechtelijke relatie zou onderhouden ontvoerde de man om op keiharde wijze wraak te nemen, meldt Al Akhbar. Toen de politie in de landelijke gemeente arriveerde vonden ze inderdaad een vastgebonden man met sporen van geweld op zijn lichaam. 

Zijn kleding waren doordrenkt met benzine. Dat duidt erop dat het slachtoffer wellicht in brand gestoken zou worden. Het slachtoffer werd vrijgelaten en kreeg medische ondersteuning. De dader deed er vervolgens weinig aan om uit de handen van de politie te blijven. Hij werd gearresteerd en bekende alle feiten. 

Hij gaf zelfs aan dat de ontvoering en marteling uiteindelijk tot de dood van de minnaar moest leiden. De politie ondervroeg ook het slachtoffer. Hij ontkende de aantijging in alle toonaarden en benadrukte geen relatie met de vrouw van zijn ontvoerder te hebben. Justitie onderzoekt de zaak. 

© Redactie 2016
marokko
youssoufia
ontrouw
huwelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?