Drie Marokkaanse Spanjaarden rijden muzikant opzettelijk dood in Marrakech

marokko
29
15 mrt '16
Aan de Abdelkarim El Khattabi Boulebard in Marrakech vond gisternacht een opzettelijke aanrijding plaats met de dood als gevolg.

Het tragisch verhaal ontstond volgens de krant Akhbar al-Yaoum na een simpel misverstand. Volgens de krant waren drie Marokkaans-Spaanse vrienden in een shishalounge toen ze het aan de stok kregen met een muzikant genaamd 'Jad'. Hij trad dinsdagavond op in de lounge. Toen hij ruzie kreeg met de drie jongemannen besloot hij weg te gaan om escalatie te voorkomen. 

De jongens lieten het er echter niet bij zitten en waren uit op wraak, aldus de krant. Ze stapten in hun Mercedes en begonnen een zoektocht naar de 24-jarige muzikant. Toen ze hem zagen lopen besloot de bestuurder het stuur zijn kant op te trekken en hem aan te rijden. Het slachtoffer bleef roerloos liggen in een plas bloed. Hij overleed enkele minuten later. 

De politie van Marrakech werd opgetrommeld en voerde onderzoek uit. Uit getuigenverklaringen van medewerkers en klanten van de lounge bleek dat de jongeman ruzie kreeg met het drietal. De krant meldt daarbij dat één van de drie is gearresteerd door de politie. Naar de twee anderen wordt nog actief gezocht.

© Redactie 2016
marokko
marrakech
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?