Belachelijk gerucht uit Spanje: Real-voorzitter belt met koning Mohammed VI over Ronaldo

marokko
3
16 mrt '16
Volgens Spaanse dagbladen heeft Cristiano Ronaldo binnenkort weer wat uit te leggen over zijn frequente reis naar Marokko.

De superster van Real Madrid stapte het afgelopen weekend weer eens in zijn privéjet om naar Marokko te vliegen. Hij plaatste een foto op Instagram waarop twee drankjes te zien zijn. Op de achtergrond was Marokko te zien. Hij schreef bij de tekst 'Live life loud!!!'. Kort daarna plaatste hij een foto met zijn Marokkaanse vriend Anass. Real Madrid won zondagavond met 1-2 van Las Palmes en slechts enkele uren daarna vloog hij naar Marokko. 

De Koninklijke werd hier niet van op de hoogte gebracht. Volgens de Spaanse sportkrant SPORT heeft voorzitter Florentino Perez zelfs een telefoontje gepleegd naar koning Mohammed VI. In dat gesprek zou hij hem gevraagd hebben of hij meer weet over Ronaldo's reisjes naar zijn land. Of dat klopt is nog maar de vraag, want Mohammed VI was de afgelopen dagen voor een werkbezoek in Rusland.

De Spaanse dagbladen maken gretig gebruik van de reisjes van Ronaldo naar Marrakech. Het probleem valt waarschijnlijk erg mee. Zeker omdat de spelers van Real Madrid twee dagen vrij kregen na de overwinning op Las Palmas. 

© Redactie 2016
marokko
florentino perez
opmerkelijk
mohammed vi
ronaldo
badr hari
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi