Verkrachter kleine Imrane (4) maakte eerder slachtoffers

marokko
3
17 mrt '16
De Marokkaanse vereniging 'Blijf van mijn kind af' wil ervoor zorgen dat de dader die de vierjarige Imrane verkrachtte lang achter slot en grendel verdwijnt.

Imrane werd op 9 maart in elkaar geslagen, seksueel misbruikt en voor dood achtergelaten in de wijk Lissasfa in Casablanca. De dader blijkt een 16-jarige dakloze jongen te zijn. Volgens een verklaring van de anti-pedofielenvereniging blijkt dat de minderjarige dader eerder slachtoffers heeft gemaakt. Zij verdenken hem ervan drie slachtoffers seksueel te hebben misbruikt. 

Een van deze kinderen heeft een spraakgebrek. Ma tkich ouladi, zoals de vereniging in het Darija heeft, zegt verder tevreden te zijn over de lopende gerechtelijke onderzoeken naar aanleiding van de misbruikzaak. Het Directoraat voor de Nationale veiligheid bevestigde dat de dader inderdaad een minderjarige en dakloze jongen is.

De melding over de vermissing van Imrane kwam op 8 maart binnen. De jongen werd een dag later gevonden onder afval. Ook legde hij een stapel stenen op het lichaampje van Imrane. Scholieren die zijn hulpkreten hoorden brachten uiteindelijk redding.

© Redactie 2016
marokko
verkrachting
casablanca
kindermisbruik
imrane
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?