Foto Ronaldo met portret koning Mohammed VI gaat wereld over

marokko
9
21 mrt '16
Een foto van de Portugese superster Cristiano Ronaldo gaat de wereld over. Hij poseert in Marokko onder een portret van koning Mohammed VI.

Het lijkt te gaan om een bewuste foto bij het portret en met een Marokkaanse vlag in de buurt. Ronaldo steekt zijn duimen op tijdens het kiekje. Of hij daarmee aangeeft fan te zijn van koning Mohammed VI? Waarschijnlijk wel, volgens de Marokkaanse pers. In Marokko en bij Marokkanen over de hele wereld is de supervoetballer in ieder geval geliefd sinds hij regelmatig in Marokko verschijnt. 

Het kiekje werd gedeeld door Lahcen Haddad, de minister van Toerisme in Marokko. Het is niet bekend of Haddad een ontmoeting had met de minister. Op zijn Facebookpagina schreef de minister: 'Cristiano onlangs in Marrakech. Welkom in de okerkleurige stad Ronaldo'. 

Een eventuele ontmoeting met Haddad zou in lijn zijn met de beweringen van Mehdi Benkirane. De voorzitter van de Mohammed VI's Fans Association is een bekende in het wereldje van beroemdheden in Marokko en is bovendien zakenbehartiger.

Benkirane stelt dat Ronaldo een luxehotel wil bouwen in Marrakech om daar internationale sterren te ontvangen. 

© Redactie 2016
marokko
cristiano ronaldo
mohammed vi
portugal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi