Ronaldo aangeklaagd om 'appartement voor Badr Hari'
Cristiano Ronaldo is in een juridische strijd verwikkeld nadat hij een appartement kocht voor Badr Hari.
23 March 2016
shownieuws

Het zou gaan om een appartement in de Trump Tower in New York. Het optrekje van 1,4 miljoen euro zou hij hebben geschonken aan zijn maatje Badr Hari. Volgens Ronaldo wordt hij door Proto Enterprises ltd. aan de aankoop gelinkt terwijl dat geheel onterecht is. Tegen het vastgoedbedrijf is hij daarom een zaak gestart. Alessandro Proto, de eigenaar van het bedrijf, klaagt Ronaldo weer aan wegens smaad. 

In het Britse blad The Sun doet men uitgebreid verslag van de zaak. Ronaldo heeft zijn team van advocaten ingezet om de zaak in Italië tot een goed eind te brengen. Het vastgoedbedrijf zou misbruik hebben gemaakt van zijn goede naam. Al hun beweringen zijn gestoeld op onjuiste informatie. Daarmee hebben zij een gang naar de rechter over zich afgeroepen', luidt het statement vanuit Kamp-Ronaldo. 

RTL Nieuws citeert het overigens. Het Italiaans bedrijf is niet onder de indruk. Proto zegt dat Ronaldo zo boos is over de koop omdat details hierover zijn uitgelekt. Vooral het detail dat hij het appartement aan Hari cadeau deed maakte Ronaldo boos. 

'Nadat we de eigenaar van de woning in Amerika hadden geregistreerd moesten we de autoriteiten aldaar laten weten dat het door Cristiano Ronaldo gekochte appartement was gedoneerd aan Badr Hari. Misschien is dat wat de voetballer, die nooit iets over de koop naar buiten heeft gebracht, zo stoort. Maar het Amerikaanse recht is hier heel duidelijk over, we moesten dit melden. We hebben slechts aan onze plicht voldaan. Ook wij hebben een reputatie hoog te houden. Maar hij komt maar, er ligt een claim van ons van bijna 10 miljoen', zegt het vastgoedbedrijf.

De ruzie gaat om een van de mooiste plekjes van Manhatten. Het appartement heeft drie kamers, is gebouwd in 1983 en heeft een prachtig uitzicht over de skyline van New York.

marokko
badr hari
cristiano ronaldo
trump tower
new york
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi