Officieel: koning Mohammed VI in Nederland

marokko
20
25 mrt '16
Koning Mohammed VI is geland op Schiphol.
Eerder berichtten wij al dat de koning onderweg was. Meerdere Marokkaanse bronnen bevestigen zijn aankomst. Zij stellen dat de koning meerdere dagen in Nederland zal verblijven. Tegen onze redactie zeggen Kamerleden in Nederland dat zijn agenda topgeheim is en daarom moeilijk te achterhalen wat de koning precies gaat doen in Nederland. 

Het bezoekje staat vooral in het teken van een korte vakantie, die hem eerder al langs Tsjechië en Hongarije voerden. Toch verwacht men dat hij onder meer Den Haag zal bezoeken, de politieke hoofdstad van Nederland en de plek waar de Marokkaanse ambassade staat. 

Soufiane El Bahri, een bekende Marokkaan die met de koning meereist, heeft inmiddels zijn eerste foto gedeeld. De koning is te zien in casual-kleding kort nadat hij voet aan grond zette in Nederland. 

Heb je tips over het bezoek van de koning of wil je foto's of video's delen? Mail ons naar red@marokkomedia.nl of stuur ons een berichtje via Facebook. Wil jij alle ontwikkelingen volgen? Check dan onze Facebookpagina. KLIK! 

© Redactie 2016
marokko
mohammed vi
den haag
amsterdam
schiphol
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi