Dolblije Marokkanen ontmoeten koning Marokko in Amsterdam

marokko
205
26 mrt '16
Missie geslaagd! Dankzij onze oproep om informatie te delen over een mogelijk verblijf van koning Mohammed VI zijn we erachter gekomen waar hij verblijft.
Lezers van Marokko.nl deelden massaal informatie over een mogelijke slaapplek van koning Mohammed VI. Hij bleek in het Astoria Waldorf in Amsterdam te verblijven. Wij kregen onder meer tips van taxichauffeurs en één bezorger die een spoedbezorging had: een hoop vis voor de koning en zijn entourage. In de avond besloot Mohammed VI een ommetje te maken in Amsterdam. 

Daar herkenden enkele Marokkaanse Nederlanders, die met hem op de foto besloten te gaan. Daar had de koning absoluut geen moeite mee. Gewoon zoals we hem kennen dus. De wandeling deed hij vooral in de buurt van zijn hotel, langs de Amsterdamse grachten. De foto's die Marokko.nl binnenkreeg gaan inmiddels de wereld rond. 

Ook in de Marokkaanse pers is zijn bezoek en wandelingetje niet onopgemerkt gebleven. De grootste kranten en nieuwsplatformen van het land maken melding van het bezoek.

Heb jij informatie of foto's van/met de koning? Deel die dan met ons via onze Facebookpagina of mail naar red@marokkomedia.nl. KLIK voor Facebook. 
© Redactie 2016
marokko
mohammed vi
amsterdam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi