'Koning Mohammed VI vertrekt vandaag'

marokko
12
28 mrt '16
Marokkaanse Nederlanders hebben sinds vrijdag kunnen genieten van het privébezoekje van Mohammed VI aan Nederland maar daar komt snel een eind aan.
De redactie van Marokko.nl is sinds vorige week woensdag vrijwel dag en nacht bezig geweest om de bewegingen van Mohammed VI te achterhalen. Dat was nodig ook, want zijn agenda is geheim omdat het om een privébezoekje gaat. Desondanks konden we achterhalen dat hij onderweg was en zelfs welk hotel hij verbleef. Dat zorgde voor veel blijdschap bij Marokkanen, die koning Mohammed VI opzochten. 

Cruciaal hierin waren enkele anonieme bronnen. Uit nieuwe informatie blijkt dat vannacht een vlucht gepland staat vanuit Schiphol naar Marokko. Dit toestel was hetzelfde vliegtuig dat een dag voor de aankomst van koning Mohammed VI landde. In dit vliegtuig zaten voornamelijk personeelsleden van de monarch. Zij vertrekken normaliter altijd nadat de koning is vertrokken. 

Op verschillende vliegschema's is deze vlucht inmiddels te zien. Het ligt daarom in de lijn der verwachtingen dat Mohammed VI vandaag (of uiterlijk morgenochtend) vertrekt. De vlucht van de Boeing 747-400 staat nog niet op de officiële vliegschema's, maar dat is gebruikelijk. Vluchten van hoogwaardigheidsbekleders worden pas op het laatste moment kenbaar gemaakt.
© Redactie 2016
marokko
mohammed vi
amsterdam waldorf astoria
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi