Hotel zegt sorry voor enorme drukte door komst Mohammed VI

marokko
18
31 mrt '16
Het Waldorf Astoria heeft excuses gemaakt aan omwonenden nadat de komst van Mohammed VI voor enorme drukte zorgde.

In de brief doet het hotel ook een opmerkelijke onthulling. Men stelt dat het hotel meerdere malen om hulp heeft gevraagd van politie en handhaving, maar die gaven daar 'vrijwel geen gehoor' aan, aldus het hotel. De koning trok vanaf vrijdagavond tot gistermiddag duizenden Marokkaanse Nederlanders die hem welkom heetten. Vooral toen hij gisteren vertrok was de drukte enorm. De politie had inmiddels wel dranghekken geplaatst voor de veiligheid van de koning. Veel omwonenden reageerden enthousiast op de gezellige dagen aan de Herengracht.

Er waren echter ook mensen die minder blij waren met de komst van de koning: 'Een geslaagde en succesvolle Paasvakantie voor de gast en het hotel. Een in duigen gevallen Paasvakantie voor de bewoners van de Keizersgracht', liet een omwonende aan AT5 weten. 

Mooie keus
Het hotel zegt dat het normaliter geen persoonsgegevens vrijgeeft van gasten, maar dat beroemdheden er soms voor kiezen om zich te tonen. En dat is precies wat Mohammed VI deed. Hij kon er ook voor kiezen om andere uitgangen te gebruiken of zelfs compleet onzichtbaar te blijven voor nieuwsgierige landgenoten of speurende media (ja ja, wij zijn zo schuldig als maar kan). En uiteraard dolblij met de keus van Mohammed VI om het anders te doen.

Hij besloot de menigte meerdere malen op te zoeken en ondanks alle drukte niet van hotel te veranderen.

© Redactie 2016
marokko
mohammed vi
waldorf astoria
herengracht
amsterdam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi