Politie Marokko stopt dronken schooldirecteur

marokko
0
31 mrt '16
In Laayoune, in het zuiden van Marokko, is de directeur van een school opgepakt nadat hij in een dronken bui een slaapzaal wilde betreden.

De man gaf leiding aan een middelbare school. Tijdens zijn beschonkenheid besloot de man van ongeveer vijftig jaar naar een slaapzaal voor meisjes te gaan. Daar werd hij echter staande gehouden door een oplettende bewaker. Zijn nachtdienst verliep door de dronkenlap zeer onrustig. Toen hij hem stopte ontstond namelijk een gevecht waarbij over en weer stoten werden uitgedeeld, aldus de krant Al Akhbar. De politie kwam ter plaatse en nam de directeur mee.

De officier van justitie heeft de schooldirecteur vervolgens voorwaardelijk vrijgelaten dankzij de tussenkomst van families van de schoolmeisjes. Zij zijn er zeker van dat hij hen geen kwaad wilde doen en vinden hem buiten zijn dronken bui om een prima schooldirecteur. Het ministerie van Onderwijs is minder coulant en heeft een onderzoek ingesteld. Hij is geschorst terwijl hij in afwachting is van zijn proces.

© Redactie 2016
marokko
laayoune
school
opmerkelijk
dronken
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?