Marokkaanse vrouw opgepakt na neersteken ober

marokko
1
13 apr '16
Een jonge vrouw is onlangs gearresteerd en veroordeeld tot vier maanden cel nadat ze een ober had neergestoken.

De Marokkaanse krant Assabah zegt vandaag dat de jonge vrouw van twintig jaar de politie al een week te slim af is nadat ze iemand neerstak. Uiteindelijk konden ze haar pakken en in een cel zetten. Het mes waarmee ze het 51-jarig slachtoffer neerstak had ze nog altijd in haar bezit. De steekpartij volgde volgens haar verklaring ter zelfverdediging. Ze vertelde dat ze 'seksueel werd lastiggevallen' door de ober in een café. Om haarzelf te beschermen stak ze hem neer. 

Er is echter ook een andere kant van het verhaal. Volgens de bron was de vrouw inderdaad aanwezig in het café. Ze zat op een terras en beledigde in een staat van hysterie andere klanten. De serveerder wilde tussenbeide komen om de kalmte te bewaren. In een vlaag van woede haalde ze een mes tevoorschijn waarmee ze de ober in het gezicht en op zijn arm raakte. 

Wat de vrouw hysterisch en woedend maakte kon de krant niet melden. De rechtbank van Meknes oordeelde in ieder geval dat de vrouw schuldig is. Naast vier maanden cel moet ze ook een boete van 1.000 dirham betalen.

© Redactie 2016
marokko
meknes
steekpartij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?