Loubna Abidar steunt mishandelde Dounia Boutazout
De slaande ruzie tussen Dounia Boutazout en een vrouw die Khaoula heet houdt de gemoederen bezig. Ondertussen zijn steeds meer videootjes opgedoken waarin anderen hun geliefde vrijpleiten.
14 April 2016
shownieuws

De ruzie ontstond in een gemeentelijk kantoor voor burgerzaken in Sidi Moumen in Casablanca. Actrice Dounia Boutazout negeerde de rij en kon zo doorlopen om geholpen te worden. Over wat daarna gebeurde heerst nog veel onduidelijkheid. Enerzijds vertelt Boutazout dat een vrouw haar begon te slaan, terwijl de vader en een vriendin van de 20-jarige Khaoula stellen dat Boutazout begon met slaan. De meest gehate actrice van Marokko, Loubna Abidar, steunt haar collega in ieder geval. 

Ze haalde op haar Facebookpagina uit naar 'mensen die een wrok hebben tegen kunstenaars'. 'Ik ken het burgerschap van Dounia Boutazout, ze is respectvol en respecteert het publiek. Er zijn mensen die instinctief haat koesteren jegens kunstenaars in Marokko. Als het Laila Ouloui (Egyptische ster) was, zou iedereen de plaats bevend hebben verlaten', haalt ze uit. Abidar spreekt uit eigen ervaring, want ook zij kreeg te maken met agressie naar aanleiding van haar hoofdrol in de film Much Loved. 

Ook dat gebeurde in Casablanca. 'Ch3aibia', verwijzend naar haar bekende rol, ligt nog steeds in het ziekenhuis, waar ze een operatie onderging aan een dubbele neusbreuk. Justitie onderzoekt de zaak.

marokko
dounia boutazout
loubna abidar
sidi moumen
casablanca
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi