Regio Agadir opgeschrikt door barbaarse verkrachting

marokko
16
20 apr '16
Een 54-jarige vrouw is in Chtouka, nabij Agadir, verkracht door drie van haar neefjes.

De zaak heeft de hele regio geschokt. Het drietal, broers van elkaar, ontvoerden hun tante onder bedreiging van een mes. De broers dwongen hun tante in hun auto te stappen om vervolgens met haar naar een verlaten gebied te rijden. Daar verkrachtten ze haar, de een na de ander. Het slachtoffer, dat Fatima heet, sprak met Le360 en gaf details vrij over de brute gebeurtenis. 

Naast de verkrachting werd ze ook toegetakeld op een schokkende manier. 'Ze hebben peper op een gevoelig deel van mijn lichaam gezet, het brandde zo erg dat ik naar het ziekenhuis moest', gaf ze aan. Ook maakte ze duidelijk dat het niet de eerste keer is dat ze het slachtoffer is geworden van de barbaarsheid van haar neefjes. 

Eerder vielen dezelfde personen haar ook al aan toen ze thuis was. Toen ze de politie belde werd het drietal om onbekende redenen vrijgelaten na hun arrestatie. 'Zij begingen deze gruweldaad gedreven door een gevoel van wraak', voegt ze eraan toe. De vrouw deed op 14 april aangifte maar het verhaal komt nu pas in de publiciteit. 

Ze deed aangifte wegens verkrachting onder bedreiging van een mes. De daders zijn nog niet gearresteerd.

© Redactie 2016
marokko
chtouka
agadir
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?