Drie artsen in Marokko verdacht van doodslag na liposuctie

marokko
0
21 apr '16
Een Marokkaanse familie uit Casablanca heeft besloten aangifte te doen tegen een particuliere kliniek in de stad.

Zij beschuldigen de artsen van doodslag in een zaak die van vorig jaar oktober dateert. Het gaat om een vrouwelijk familielid van de klagers dat overleed na een liposuctie, dat meldt Assabah. De moeder van drie kinderen ging naar de kliniek, gespecialiseerd in cosmetische chirurgie, voor een correctie aan haar lichaam. Volgens de familie verwaarloosden de drie artsen hun geliefde. 

Dit zorgde ervoor dat de vrouw uiteindelijk overleed. Tijdens de operatie verloor de patiënt plotseling veel bloed in de operatiekamer. De familie werd gedwongen om bloed te zoeken omdat de kliniek dat niet op voorraad heeft. Het uiteindelijke slachtoffer had tot overmaat van ramp ook nog eens een zeer zeldzame bloedgroep. Bloedingen in deze omstandigheden kunnen fataal zijn maar de artsen gaven een heel ander beeld volgens de familie. 

Na de operatie werd de vrouw in kwestie op de intensive care geplaatst. Een nierontsteking zorgde er volgens hen voor dat haar ademhalingssysteem niet functioneerde. De familie denkt echter dat de bloeding en het gebrek aan bloed de doodsoorzaken waren.

© Redactie 2016
marokko
casablanca
artsen
gezondheidszorg
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?